Magamról

Saját fotó

Sziasztok! Annao vagyok, 27 éves, GIST-es beteg. A GIST egy ritka rosszindulatú daganat fajta, mely főleg a tápcsatornában alakul ki. Nálam a gyomor lett a célpont. Akkor jutottam arra az elhatározásra, hogy naplóba foglalom, mindazt ami történik velem, amikor lemondtam a hagyományos orvosi kezelésről, egyrészt mert hatástalannak bizonyult, másrészt lassan 80 évesnek éreztem a testem a sok mellékhatás miatt. Ráadásul az orvosok nem ígértek végleges gyógyulást, csak tüneti kezelést ezzel a módszerrel.
Úgy döntöttem, belevágok a Gerson terápiába. Egy ideig elhivatottan végeztem, majd váltottam a makrobiotikára, mostanában pedig a magam által kitapasztalt ösvényen járok. A CT eredmények azt igazolják, van értelme csinálni! Kialakítottam egy élhető életmódprogramot, tornavideókkal, étkezési tanácsokkal, receptekkel, meditációs hanganyagokkal, melyeket főleg az októberi és novemberi blogarchívumban találtok. Rövidesen pedig átláthatóbban egy tervezett honlapon. Ha beteg vagy, vagy csak érdekel a betegségem története, lapozz vissza a blog elejére. Zöld forma az új mottó: fitt test, lelki harmónia és hosszú egészség a természet erejével! 
LÉGYSZI CSATLAKOZZATOK HOZZÁM A FACEBOOKON A Zöld Forma NEVŰ KÖZÖSSÉGHEZ, A HONLAP KB. MÁSFÉL HÉT MÚLVA LESZ ÉLES, DE ADDIG OTT IS OSZTOK MEG CIKKEKET

2013. augusztus 21., szerda

Egy korszak lezárul, egy új megnyílik...

Sziasztok! Annao vagyok, 26 éves, GIST-es beteg. A GIST egy ritka rosszindulatú daganat fajta, mely főleg a tápcsatornában alakul ki. Nálam a gyomor lett a célpont. Ebben a blogban szeretnék mindenféléről írni, ami a rákkal, gyógyulással, étkezéssel, spiritualitással kapcsolatos. Akkor jutottam arra az elhatározásra, hogy naplóba foglalom, mindazt ami történik velem, amikor lemondtam a hagyományos orvosi kezelésről, egyrészt mert hatástalannak bizonyult, másrészt lassan 80 évesnek éreztem a testem a sok mellékhatás miatt. Ráadásul az orvosok nem ígértek végleges gyógyulást, csak tüneti kezelést ezzel a módszerrel.

Úgy döntöttem, belevágok a Gerson terápiába. Főként ennek a nehézségeiről, egyhangúságáról, lemondásairól, de ugyanakkor örömeiről is szeretnék írni. Szakmámat tekintve pszichológus vagyok, úgyhogy biztosan lesznek a rákot lelki oldalról megközelítő cikkek is. Elhivatottja vagyok a jóga testgyakorlásának, és bízom benne, hogy a Gerson terápia révén való sok lemondás segíteni fog egy magasabb szintre való eljutásban.

A magyarországi Gerson-központban még nem volt hasonló diagnózisú beteg, aki végig csinálta volna a programot. Eleve kevés beteg vállalkozik rá, mivel hosszú, fáradtságos, drága, és sok lemondással jár.

Van egy 5 éves kisfiam, akit a férjemmel 3 éves korában fogadtunk örökbe. Igazi kis ördögfióka, eleven, érdeklődő, huncut. Életrevaló. Szeretném látni, ahogy felnő, és szeretném ha kaphatna egy kistestvért. Azt hiszem ez mindent elárul...

szeretettel: Annao


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése