2013. szeptember 12., csütörtök

Holnapi nap- Budapest

Kedves Olvasóim!

Holnap nehéz napom lesz, mivel a Gerson központ kérésére el kell mennem dr. Borbényi Erika onkológushoz. A doktornőnek csak pénteken van magánrendelése, és ilyenkor a férjem Pécsre utazik, így el tud vinni, de hajnali fél 3-kor kell majd kelnem. Anyukám jön velem, hogy ne legyek egész nap egyedül. 6 órakor fogunk Pestre érkezni, a doktornőhöz 10-re megyünk, a férjem pedig csak 14 órakor jön visszafelé. Az időt majd egy plázában fogjuk múlatni.
Ma reggel háttérzajnak ment a reggeli műsor, és felkaptam a fejem, mert pont a doktornő volt benne. Arról beszélgettek, hogy milyen szerepe van a vitaminoknak a rákgyógyításban. Érdemi választ nem tudott adni, mert sok egymással ellentmondó kutatási eredmény van, de azt leszögezte, hogy a természetes, tehát gyümölcsökben és zöldségekben található vitaminok mindenképp jók, már csak azért is, mert ezekben számos más hasznos anyag is van.

Ennivalónak teljes kiőrlésű szendvicset, banánt, almát és üveges bébiételt viszek. Remélem nem fogok éhen halni :)
Éppen sül a sütőben a rakott krumplim, ami a következő rétegekből áll: krumpli, paradicsom, cukkini, hagyma, fokhagyma, padlizsán, krumpli, a teteje pedig rizstejszín és paradicsomsűrítmény keverékével leöntve, bazsalikommal fűszerezve.
Tegnap rakott karfiolt készítettem a férjemnek és kisfiamnak, ezt persze hússal, de alig bírtam ki, olyan büdösnek éreztem. Miközben ették, vagy tízszer megkérdeztem, hogy biztos finom-e, és nem büdös-e a hús, de ők finomnak érezték. Érdekes a felvágottakat nem érzem olyan büdösnek, mikor szendvicset készítek nekik, lehet, hogy nem sok közük van a húshoz? :)

virli készítés
Nem mindegy mit tesztek az asztalra a családnak, nézzétek meg a címkéket!
szeretettel: Annao

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése