Magamról

Saját fotó

Sziasztok! Annao vagyok, 27 éves, GIST-es beteg. A GIST egy ritka rosszindulatú daganat fajta, mely főleg a tápcsatornában alakul ki. Nálam a gyomor lett a célpont. Akkor jutottam arra az elhatározásra, hogy naplóba foglalom, mindazt ami történik velem, amikor lemondtam a hagyományos orvosi kezelésről, egyrészt mert hatástalannak bizonyult, másrészt lassan 80 évesnek éreztem a testem a sok mellékhatás miatt. Ráadásul az orvosok nem ígértek végleges gyógyulást, csak tüneti kezelést ezzel a módszerrel.
Úgy döntöttem, belevágok a Gerson terápiába. Egy ideig elhivatottan végeztem, majd váltottam a makrobiotikára, mostanában pedig a magam által kitapasztalt ösvényen járok. A CT eredmények azt igazolják, van értelme csinálni! Kialakítottam egy élhető életmódprogramot, tornavideókkal, étkezési tanácsokkal, receptekkel, meditációs hanganyagokkal, melyeket főleg az októberi és novemberi blogarchívumban találtok. Rövidesen pedig átláthatóbban egy tervezett honlapon. Ha beteg vagy, vagy csak érdekel a betegségem története, lapozz vissza a blog elejére. Zöld forma az új mottó: fitt test, lelki harmónia és hosszú egészség a természet erejével! 
LÉGYSZI CSATLAKOZZATOK HOZZÁM A FACEBOOKON A Zöld Forma NEVŰ KÖZÖSSÉGHEZ, A HONLAP KB. MÁSFÉL HÉT MÚLVA LESZ ÉLES, DE ADDIG OTT IS OSZTOK MEG CIKKEKET

2013. szeptember 12., csütörtök

Holnapi nap- Budapest

Kedves Olvasóim!

Holnap nehéz napom lesz, mivel a Gerson központ kérésére el kell mennem dr. Borbényi Erika onkológushoz. A doktornőnek csak pénteken van magánrendelése, és ilyenkor a férjem Pécsre utazik, így el tud vinni, de hajnali fél 3-kor kell majd kelnem. Anyukám jön velem, hogy ne legyek egész nap egyedül. 6 órakor fogunk Pestre érkezni, a doktornőhöz 10-re megyünk, a férjem pedig csak 14 órakor jön visszafelé. Az időt majd egy plázában fogjuk múlatni.
Ma reggel háttérzajnak ment a reggeli műsor, és felkaptam a fejem, mert pont a doktornő volt benne. Arról beszélgettek, hogy milyen szerepe van a vitaminoknak a rákgyógyításban. Érdemi választ nem tudott adni, mert sok egymással ellentmondó kutatási eredmény van, de azt leszögezte, hogy a természetes, tehát gyümölcsökben és zöldségekben található vitaminok mindenképp jók, már csak azért is, mert ezekben számos más hasznos anyag is van.

Ennivalónak teljes kiőrlésű szendvicset, banánt, almát és üveges bébiételt viszek. Remélem nem fogok éhen halni :)
Éppen sül a sütőben a rakott krumplim, ami a következő rétegekből áll: krumpli, paradicsom, cukkini, hagyma, fokhagyma, padlizsán, krumpli, a teteje pedig rizstejszín és paradicsomsűrítmény keverékével leöntve, bazsalikommal fűszerezve.
Tegnap rakott karfiolt készítettem a férjemnek és kisfiamnak, ezt persze hússal, de alig bírtam ki, olyan büdösnek éreztem. Miközben ették, vagy tízszer megkérdeztem, hogy biztos finom-e, és nem büdös-e a hús, de ők finomnak érezték. Érdekes a felvágottakat nem érzem olyan büdösnek, mikor szendvicset készítek nekik, lehet, hogy nem sok közük van a húshoz? :)

virli készítés
Nem mindegy mit tesztek az asztalra a családnak, nézzétek meg a címkéket!
szeretettel: Annao

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése