Magamról

Saját fotó

Sziasztok! Annao vagyok, 27 éves, GIST-es beteg. A GIST egy ritka rosszindulatú daganat fajta, mely főleg a tápcsatornában alakul ki. Nálam a gyomor lett a célpont. Akkor jutottam arra az elhatározásra, hogy naplóba foglalom, mindazt ami történik velem, amikor lemondtam a hagyományos orvosi kezelésről, egyrészt mert hatástalannak bizonyult, másrészt lassan 80 évesnek éreztem a testem a sok mellékhatás miatt. Ráadásul az orvosok nem ígértek végleges gyógyulást, csak tüneti kezelést ezzel a módszerrel.
Úgy döntöttem, belevágok a Gerson terápiába. Egy ideig elhivatottan végeztem, majd váltottam a makrobiotikára, mostanában pedig a magam által kitapasztalt ösvényen járok. A CT eredmények azt igazolják, van értelme csinálni! Kialakítottam egy élhető életmódprogramot, tornavideókkal, étkezési tanácsokkal, receptekkel, meditációs hanganyagokkal, melyeket főleg az októberi és novemberi blogarchívumban találtok. Rövidesen pedig átláthatóbban egy tervezett honlapon. Ha beteg vagy, vagy csak érdekel a betegségem története, lapozz vissza a blog elejére. Zöld forma az új mottó: fitt test, lelki harmónia és hosszú egészség a természet erejével! 
LÉGYSZI CSATLAKOZZATOK HOZZÁM A FACEBOOKON A Zöld Forma NEVŰ KÖZÖSSÉGHEZ, A HONLAP KB. MÁSFÉL HÉT MÚLVA LESZ ÉLES, DE ADDIG OTT IS OSZTOK MEG CIKKEKET

2013. október 25., péntek

Napi programom és csalások

Szerintem nincs olyan ember a világon, aki ha egy ilyen szigorú programot kell követnie, ne csaljon egy kicsit (elnézést, ha mégis van ilyen). Még Beata Bishop is csalt, mert nem kelt fel hajnali 6 órakor beöntést csinálni, hanem csak 7 órakor, és szemöldökceruzát is használt, holott tiltott minden kozmetikum.
Szerintem a Gerson terápia azért ennyire szigorú, mert biztosra próbál menni. Ha az ember elkezd a terápiában csalni, akkor ezek a csalások egyre sűrűbben fordulnak majd elő, és végül a terápia hatástalan lesz. Szerintem azért nem ennyire fekete-fehér minden. Pl. ha egy lé 10:00-ra van előírva, és a beteg 10:05-kor préseli ki, még nem fog összedőlni a világ. Ilyen apróságok egészen biztosan nem hátráltatják a gyógyulást. ha viszont kihagyunk leveket, vagy beöntést, vagy itt-ott megeszünk egy szalámis szendvicset, vagy megsózzuk az ételt, az tényleg kudarcot hozhat.

Itt a saját csalásaimat írtam le, de töröltem, mivel kaptam egy visszajelzést egy ismerősömtől, hogy nem helyesli őket az én állapotomban. Talán úgy tűnhetett, hogy nem veszem komolyan a terápiát, és nem szeretném ezt sugallni, sem negatív példát állítani mások felé. Az előírt ételeket, leveket, kiegészítőket maradéktalanul elfogyasztom, a beöntéseket elvégzem.

A napi programom egyébként a következő:
8:00        reggeli(zabpehely, gyümölcsök) narancslé, tabletták: nutrazime, pancreatin, Q10, niacin
9:00        zöld lé, kávébeöntés
9:30        B12 oldatból 1 csepp, gyümölcstál
10:00      répa-alma lé
11:00      salátatál, 2 májkapszula
12:00      zöld lé
13:00       ebéd: hippokratész leves, burgonya, párolt zöldségek, tabletták: nutrazime, pancreatin, niacin, biocult
15:00        répa lé, 2 májkapszula
16:00         2 májkapszula
17:00        répa-alma lé, salátatál
18:00        zöld lé
19:00        vacsora: ugyanaz, mint ebédre
20:00        kávébeöntés

A tablettákat majd leírom (tudom már ígértem), hogy melyik mire való. Láthatjátok, hogy nem éhezem :), bár délután szoktam éhes lenni, olyankor gyümölcsöt eszek, főleg banánt.

Apropó, ugye jógáztatok? 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése