Magamról

Saját fotó

Sziasztok! Annao vagyok, 27 éves, GIST-es beteg. A GIST egy ritka rosszindulatú daganat fajta, mely főleg a tápcsatornában alakul ki. Nálam a gyomor lett a célpont. Akkor jutottam arra az elhatározásra, hogy naplóba foglalom, mindazt ami történik velem, amikor lemondtam a hagyományos orvosi kezelésről, egyrészt mert hatástalannak bizonyult, másrészt lassan 80 évesnek éreztem a testem a sok mellékhatás miatt. Ráadásul az orvosok nem ígértek végleges gyógyulást, csak tüneti kezelést ezzel a módszerrel.
Úgy döntöttem, belevágok a Gerson terápiába. Egy ideig elhivatottan végeztem, majd váltottam a makrobiotikára, mostanában pedig a magam által kitapasztalt ösvényen járok. A CT eredmények azt igazolják, van értelme csinálni! Kialakítottam egy élhető életmódprogramot, tornavideókkal, étkezési tanácsokkal, receptekkel, meditációs hanganyagokkal, melyeket főleg az októberi és novemberi blogarchívumban találtok. Rövidesen pedig átláthatóbban egy tervezett honlapon. Ha beteg vagy, vagy csak érdekel a betegségem története, lapozz vissza a blog elejére. Zöld forma az új mottó: fitt test, lelki harmónia és hosszú egészség a természet erejével! 
LÉGYSZI CSATLAKOZZATOK HOZZÁM A FACEBOOKON A Zöld Forma NEVŰ KÖZÖSSÉGHEZ, A HONLAP KB. MÁSFÉL HÉT MÚLVA LESZ ÉLES, DE ADDIG OTT IS OSZTOK MEG CIKKEKET

2013. november 11., hétfő

Tévhitek a rákgyógyításról

Nézzétek csak, milyen cikket találtam ma egy közösségi portálon megosztva:

5 hazugság a rákgyógyításról

Sajnos hasonló véleményen vagyok, mint a cikk írója.
Feltehetitek a kérdést? Hogyan jutottunk ide? Az orvosok miért nem gyógyítanak? Miért érdekük, hogy egyre betegebbek legyünk, és egyre több gyógyszert szedjünk? Lehet ezeket egyáltalán gyógyszernek nevezni? Inkább csak mérgek, amik lehet, hogy a tüneteket elnyomják, de csak még betegebbek leszünk tőlük.
Az egész ott kezdődött, amikor a huszadik század elején központosították az orvosképzést. Előtte kisebb orvosi egyetemek működtek, és az orvosok nagy része alternatív gyógymódokat is használt. A központosítás után az egyetlen elfogadható kezelési mód a gyógyszerezés lett, így tört hatalomra a gyógyszeripar. A gyógyszeriparnak nem érdeke, hogy meggyógyuljunk, hiszen akkor nem lenne több bevételi forrásuk. Rengeteg pénz forog ebben, az orvosok csak bábok
Miért megy mégis olyan sok ember azonnal orvoshoz, és fogadja el a hagyományos kezeléseket? A félelem miatt. Az embereket mindig is félemlítették valamilyen láthatatlan ellenséggel, ördögökkel, démonokkal. Most is van láthatatlan ellenség, a vírusok, baktériumok, betegségek. Pedig nem ők az igazi ellenség. A betegség egy áldás számunkra, mely jelzi, hogy valami nincs rendben, valamin változtatunk kell. Sajnos igazi változásra kevés ember hajlandó. Egyszerűbb tablettákat bekapkodni, és élni tovább ugyanazt az életet, mint addig.

Ébredjünk már fel, és lássuk meg a valóságot! Egy illúzió világban élünk, ahol minden csak a pénzről szól. Sajnos a sorsod alakulása senkinek nem fontos, csak Neked, és hozzátartozóidnak. De a kormánynak, a gyógyszeriparnak, az orvosoknak nem....

Most nem csupán saját gondolataimat írtam, hanem loptam egy videóból. Megtaláljátok, ha kíváncsiak vagytok rá a videó megosztó portálon, a címe: A doktornő, aki meglátta a valóságot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése