Magamról

Saját fotó

Sziasztok! Annao vagyok, 27 éves, GIST-es beteg. A GIST egy ritka rosszindulatú daganat fajta, mely főleg a tápcsatornában alakul ki. Nálam a gyomor lett a célpont. Akkor jutottam arra az elhatározásra, hogy naplóba foglalom, mindazt ami történik velem, amikor lemondtam a hagyományos orvosi kezelésről, egyrészt mert hatástalannak bizonyult, másrészt lassan 80 évesnek éreztem a testem a sok mellékhatás miatt. Ráadásul az orvosok nem ígértek végleges gyógyulást, csak tüneti kezelést ezzel a módszerrel.
Úgy döntöttem, belevágok a Gerson terápiába. Egy ideig elhivatottan végeztem, majd váltottam a makrobiotikára, mostanában pedig a magam által kitapasztalt ösvényen járok. A CT eredmények azt igazolják, van értelme csinálni! Kialakítottam egy élhető életmódprogramot, tornavideókkal, étkezési tanácsokkal, receptekkel, meditációs hanganyagokkal, melyeket főleg az októberi és novemberi blogarchívumban találtok. Rövidesen pedig átláthatóbban egy tervezett honlapon. Ha beteg vagy, vagy csak érdekel a betegségem története, lapozz vissza a blog elejére. Zöld forma az új mottó: fitt test, lelki harmónia és hosszú egészség a természet erejével! 
LÉGYSZI CSATLAKOZZATOK HOZZÁM A FACEBOOKON A Zöld Forma NEVŰ KÖZÖSSÉGHEZ, A HONLAP KB. MÁSFÉL HÉT MÚLVA LESZ ÉLES, DE ADDIG OTT IS OSZTOK MEG CIKKEKET

2014. december 8., hétfő

Kedves Olvasóim

Sziasztok!
az elmúlt hetek főként azzal teltek, hogy ezt a blogot népszerűsítsem, közösségi oldalakon, hogy mire megszületik a honlap, egyre többen ismerjetek, közben pedig az informatikusok már lázasan dolgoznak az oldalon. Ha hihetünk nekik, még ez évben kész lesz.
Viszont nekem most egy pár dolgot még át kell írnom, például a főoldalon a bemutatkozó szövegem, hogy egyértelmű legyen, szeretnék széles célközönséget, betegeknek, egészségeseknek, fogyni vágyóknak, hízni vágyóknak, sportos embereknek, és még sorolhatnám. Nem egyszerű pár mondatban megfogalmazni, hogy ha majd az oldalamra kattintasz, ne hidd azt, hogy csak ilyeneknek, vagy olyanoknak szól a honlap és kinyomd, mert szinte biztos, hogy Te is találsz rajta olyan dolgot, amiből profitálni tudsz, bármi is a célod.
Amíg kész nem lesz a honlap, a blogot már reklámozni nem fogom több helyen, hanem még ezen a pár dolgon kell dolgoznom,
Mindenesetre nagyon-nagyon köszönöm a sok pozitív visszajelzést, amit kaptam Tőletek!
Figyeljétek a blogot, mert azonnal szólok majd, ha kész lesz a honlap.
Addig is, ha bármilyen kérdésed, észrevételed van, nyugodtan keress fel akár itt, akár facebookon, nagyon szívesen segítek bármiben.
Legyetek jók, sok szeretettel: Anna

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése