Magamról

Saját fotó

Sziasztok! Annao vagyok, 27 éves, GIST-es beteg. A GIST egy ritka rosszindulatú daganat fajta, mely főleg a tápcsatornában alakul ki. Nálam a gyomor lett a célpont. Akkor jutottam arra az elhatározásra, hogy naplóba foglalom, mindazt ami történik velem, amikor lemondtam a hagyományos orvosi kezelésről, egyrészt mert hatástalannak bizonyult, másrészt lassan 80 évesnek éreztem a testem a sok mellékhatás miatt. Ráadásul az orvosok nem ígértek végleges gyógyulást, csak tüneti kezelést ezzel a módszerrel.
Úgy döntöttem, belevágok a Gerson terápiába. Egy ideig elhivatottan végeztem, majd váltottam a makrobiotikára, mostanában pedig a magam által kitapasztalt ösvényen járok. A CT eredmények azt igazolják, van értelme csinálni! Kialakítottam egy élhető életmódprogramot, tornavideókkal, étkezési tanácsokkal, receptekkel, meditációs hanganyagokkal, melyeket főleg az októberi és novemberi blogarchívumban találtok. Rövidesen pedig átláthatóbban egy tervezett honlapon. Ha beteg vagy, vagy csak érdekel a betegségem története, lapozz vissza a blog elejére. Zöld forma az új mottó: fitt test, lelki harmónia és hosszú egészség a természet erejével! 
LÉGYSZI CSATLAKOZZATOK HOZZÁM A FACEBOOKON A Zöld Forma NEVŰ KÖZÖSSÉGHEZ, A HONLAP KB. MÁSFÉL HÉT MÚLVA LESZ ÉLES, DE ADDIG OTT IS OSZTOK MEG CIKKEKET

2014. december 21., vasárnap

A honlap kész!!!!!!!

Végre kész lettem hónapok munkájának gyümölcsével, osszátok, ajánljátok, minél több emberhez eljusson, akinek szüksége van rá <3
Békés ünnepeket!
www.zoldforma.hu

1 megjegyzés:

  1. Egész éjjel a blogodat olvastam Annamari. Hajnalban arra gondoltam, megírom Neked, milyen hatalmas, amit végig vittél, és hogy van még valami, ami végre teljes békességet adna Neked, ami még hiányzik a lelkednek és szellemednek. Megkerestelek a fb-on és azonnal ismerősnek is jelöltelek. Aztán lejjebb mentem a lapodon... Csak csorog a könnyem... Nem értem... Vagy talán mégis... Istenem, adj megnyugvást a családnak!

    VálaszTörlés