Magamról

Saját fotó

Sziasztok! Annao vagyok, 27 éves, GIST-es beteg. A GIST egy ritka rosszindulatú daganat fajta, mely főleg a tápcsatornában alakul ki. Nálam a gyomor lett a célpont. Akkor jutottam arra az elhatározásra, hogy naplóba foglalom, mindazt ami történik velem, amikor lemondtam a hagyományos orvosi kezelésről, egyrészt mert hatástalannak bizonyult, másrészt lassan 80 évesnek éreztem a testem a sok mellékhatás miatt. Ráadásul az orvosok nem ígértek végleges gyógyulást, csak tüneti kezelést ezzel a módszerrel.
Úgy döntöttem, belevágok a Gerson terápiába. Egy ideig elhivatottan végeztem, majd váltottam a makrobiotikára, mostanában pedig a magam által kitapasztalt ösvényen járok. A CT eredmények azt igazolják, van értelme csinálni! Kialakítottam egy élhető életmódprogramot, tornavideókkal, étkezési tanácsokkal, receptekkel, meditációs hanganyagokkal, melyeket főleg az októberi és novemberi blogarchívumban találtok. Rövidesen pedig átláthatóbban egy tervezett honlapon. Ha beteg vagy, vagy csak érdekel a betegségem története, lapozz vissza a blog elejére. Zöld forma az új mottó: fitt test, lelki harmónia és hosszú egészség a természet erejével! 
LÉGYSZI CSATLAKOZZATOK HOZZÁM A FACEBOOKON A Zöld Forma NEVŰ KÖZÖSSÉGHEZ, A HONLAP KB. MÁSFÉL HÉT MÚLVA LESZ ÉLES, DE ADDIG OTT IS OSZTOK MEG CIKKEKET

2014. április 7., hétfő

Nemsokára jövök

Sziasztok!

Akik rendszeresen olvassák a blogomat, megnyugtatásul írom, hogy nemsokára visszatérek, megújulva. Egy változáson megyek most keresztül. Túlságosan elvakultam, bele estem abba a hibába, hogy azt gondoltam csak egyetlen járható út van. Pedig ahány ember, annyiféle igény, annyiféle gyógymód. Ezentúl megpróbálok hallgatni a testem üzeneteire, és testileg-lelkileg egyaránt gyógyulni, ez mostanában csak a testiség felé tolódott el. Ez túlságosan egyoldalú volt.
Többször jövök majd spirituálisabb témákkal is.

Szóval, kérlek maradjatok továbbra is hű olvasóim, kérek egy kis időt még, hogy utol érjem magam, de minden rendben lesz.

puszillak Titeket,
szeretettel: Annao

2 megjegyzés:

  1. Na végre... :) Örülök, várlak! :)

    VálaszTörlés
  2. Végre :-) Ez egy fontos blog, kérlek ne add fel az írását, sokan járják a te utadat és nagy segítséget nyújthatnak az írásaid!

    VálaszTörlés