2014. február 10., hétfő

Könnyített Gerson terápia indul!!!!!!

Vagyis már elindult múlt hét szerdán. Eddig ugye 7, illetve később már 8 levet ittam, és ezt még nem nevezhetjük Gerson terápiának. Kedden viszont telefonos konzultációm volt a Gerson terapeutámmal, és megszületett a döntés, feljebb lépünk 1 szinttel, vagyis most már 10 levet iszom egy nap, és 3 beöntést végzek. Ez már könnyített Gerson terápia. Természetesen ismét kellett nehézségekkel számolnom, minden ilyen előrelépésnél gőzerővel beindul a méregtelenítés, és időbe telik mire megszokom az új programot.

Összesen most 5 zöld levet, 3 répa-alma levet, 1 répa levet és 1 narancs levet iszom. A napirendem szerencsére délelőtt nem változott, így bírom egyedül is a strapát plusz Vivikét. Délutánra sűrűsödött így be a program. Nagy fejtörést fog így okozni, ha el akarok majd menni valahová, de majd megoldom, szerintem délelőtt sűrítek majd amennyit tudok, este pedig folytatom.

Ami másik örömhír, hogy a doktornő nagyon meg van elégedve a Ct eredményemmel, május óta 2 mm növekedés, az szerinte már stagnálásnak tekinthető, és ha nem avatkozik be menet közben az immunrendszerem, szerinte már sokkal rosszabb lenne a helyzet. Azóta meg volt egy durva gyógyreakcióm is lázzal, és a daganat helyén erős fájdalommal, úgyhogy ki tudja, lehet már el is tűnt :) Ultrahangon mindenesetre még semmi sem látszik, annyira minimális eleve a megvastagodás. Sajnos így nem lehet ultrahangon követni, pedig jó lett volna.

Anyukám észrevette, hogy a szemem különösen kitisztult. Egyik nap csak nézett, nézett, gondoltam magamban vajon mit fog kritizálni rajtam, erre mondta, hogy olyan tiszta a szemem. Mondtam neki, hogy ugye, milyen fehér lett a szemem fehérje? Ő mondta, hogy nem csak az, az egész szemem szinte világít. Azért is örülök, hogy észrevette, mert vele nem beszéltem erről. Férjemmel kitárgyaltuk többször is, mert mikor makrobiotika tanácsadáson voltam, még csomó sárgás-szürkés elszíneződés volt a szememben.

Vivien alszik, irány egy répa-alma lé készítés, majd jóga :)
Szép napot!

2 megjegyzés:

  1. Mar regen keszultem Neked irni, most jott el az ideje. Anna, ne add fel! Harcolj, ahogy eddig is tetted. Te eros, tokos csaj vagy. :-) En ilyennek ismertelek meg es ezt az elet is bebizonyitotta.A picikert erdemes.

    http://www.topky.sk/cl/1000680/1380873/Muz-s-rakovinou-mal-zit-len-par-dni--Dali-mu-testovaci-liek-a-stal-sa-zazrak--70-nadorov-je-fuc-

    VálaszTörlés
  2. Én is drukkolok folyamatosan. Amikor hosszabb idő telik el a két beírás között, mindig halálra aggódom magam. Most is. Aztán kisüt a Nap... :)

    VálaszTörlés