Magamról

Saját fotó

Sziasztok! Annao vagyok, 27 éves, GIST-es beteg. A GIST egy ritka rosszindulatú daganat fajta, mely főleg a tápcsatornában alakul ki. Nálam a gyomor lett a célpont. Akkor jutottam arra az elhatározásra, hogy naplóba foglalom, mindazt ami történik velem, amikor lemondtam a hagyományos orvosi kezelésről, egyrészt mert hatástalannak bizonyult, másrészt lassan 80 évesnek éreztem a testem a sok mellékhatás miatt. Ráadásul az orvosok nem ígértek végleges gyógyulást, csak tüneti kezelést ezzel a módszerrel.
Úgy döntöttem, belevágok a Gerson terápiába. Egy ideig elhivatottan végeztem, majd váltottam a makrobiotikára, mostanában pedig a magam által kitapasztalt ösvényen járok. A CT eredmények azt igazolják, van értelme csinálni! Kialakítottam egy élhető életmódprogramot, tornavideókkal, étkezési tanácsokkal, receptekkel, meditációs hanganyagokkal, melyeket főleg az októberi és novemberi blogarchívumban találtok. Rövidesen pedig átláthatóbban egy tervezett honlapon. Ha beteg vagy, vagy csak érdekel a betegségem története, lapozz vissza a blog elejére. Zöld forma az új mottó: fitt test, lelki harmónia és hosszú egészség a természet erejével! 
LÉGYSZI CSATLAKOZZATOK HOZZÁM A FACEBOOKON A Zöld Forma NEVŰ KÖZÖSSÉGHEZ, A HONLAP KB. MÁSFÉL HÉT MÚLVA LESZ ÉLES, DE ADDIG OTT IS OSZTOK MEG CIKKEKET

2014. április 28., hétfő

Kedvenc mondataim

Az alábbiakban elolvashatjátok kedvenc mondataimat, melyek az elmúlt hónapokban nagymértékben befolyásolták életemet, meghatározták gondolataimat, érzéseimet és cselekedeteimet. Vannak közöttük idézetek, melyeknek most nem nézek utána pontosan, hogy ki idézte, és hogy is volt szó szerint, ezt bocsássátok meg nekem. Vannak saját magam kreálta mondatok is, persze ezek sem teljesen önálló gondolatok, hisz az embert mindig befolyásolja, amit éppen olvas, vagy hall.

- A rák az egész szervezet betegsége, helytelen tehát csak a daganat eltávolítására koncentrálni.

- Nem az a fontos, milyen betegségben szenved valaki, hanem, hogy milyen ember az, aki a betegséget kapta.

- Végezd a dolgod jól MOST, ne csak a cél lebegjen előtted, a gyümölcs majd magától beérik.

- Tisztelj mindent, ami élő. Hiszen mind ugyanabból lettünk, és ugyanazzá leszünk. Végső soron mind egyek vagyunk.

- Csak olyat egyél, amiből nem vettek el semmit, nem tettek hozzá semmit, és megromlana, ha rövid időn belül nem fogyasztanád el.

- Életed és élethelyzeted nem ugyanaz. Élethelyzeted folyton változik, de az életed ugyanaz marad.

- Engedd meg, és bocsásd meg magadnak a negatív érzéseket. Ezután figyeld meg és engedd el őket, hiszen itt és most semmi szükség nincs rájuk.

- Mindenből csak annyit vegyél el, amennyire szükséged van.

- Ne a külső dolgokban keresd a kielégülést és a boldogságot. Ezek ott vannak BENNED.

- Ahhoz, hogy felébredj, és tudj igazán élni és boldognak lenni, először meg kell járnod a poklok poklát.

- Fontos, hogy mivel táplálkozol, hiszen abból épül fel a tested, amit megeszel.

- A problémákat mindig te gyártod saját magadnak. Nincs probléma, csak élethelyzet, amit aktuálisan meg kell oldanod.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése