Magamról

Saját fotó

Sziasztok! Annao vagyok, 27 éves, GIST-es beteg. A GIST egy ritka rosszindulatú daganat fajta, mely főleg a tápcsatornában alakul ki. Nálam a gyomor lett a célpont. Akkor jutottam arra az elhatározásra, hogy naplóba foglalom, mindazt ami történik velem, amikor lemondtam a hagyományos orvosi kezelésről, egyrészt mert hatástalannak bizonyult, másrészt lassan 80 évesnek éreztem a testem a sok mellékhatás miatt. Ráadásul az orvosok nem ígértek végleges gyógyulást, csak tüneti kezelést ezzel a módszerrel.
Úgy döntöttem, belevágok a Gerson terápiába. Egy ideig elhivatottan végeztem, majd váltottam a makrobiotikára, mostanában pedig a magam által kitapasztalt ösvényen járok. A CT eredmények azt igazolják, van értelme csinálni! Kialakítottam egy élhető életmódprogramot, tornavideókkal, étkezési tanácsokkal, receptekkel, meditációs hanganyagokkal, melyeket főleg az októberi és novemberi blogarchívumban találtok. Rövidesen pedig átláthatóbban egy tervezett honlapon. Ha beteg vagy, vagy csak érdekel a betegségem története, lapozz vissza a blog elejére. Zöld forma az új mottó: fitt test, lelki harmónia és hosszú egészség a természet erejével! 
LÉGYSZI CSATLAKOZZATOK HOZZÁM A FACEBOOKON A Zöld Forma NEVŰ KÖZÖSSÉGHEZ, A HONLAP KB. MÁSFÉL HÉT MÚLVA LESZ ÉLES, DE ADDIG OTT IS OSZTOK MEG CIKKEKET

2014. szeptember 19., péntek

"Ép testben ép lélek"

Ezt a mondatot egy barátnőm blogján olvastam a minap, aki megkérdezte, megoszthajta-e a tornavideómat, mivel kipróbálta, és kellemesen felfrissítette.
Annyira megörültem ennek a visszajelzésnek, hogy szerdán le is forgattam még a két tervezett videót (egy alsótest és egy felsőtest erősítés). Izomlázam is lett rendesen :) Minél többet foglalkozom a honlap szerkesztésével, annál több ötletem van, így sose fogok a végére érni! :D de viccet félretéve remélem, hogy egyszer igen. Most már nem 3 tornavideóval akarom indítani, hanem öttel, mert eszembe jutott még, hogy készítek egy intenzívebb edzést is a haladóknak, megtartva természetesen a jóga jótékony hatásait, és egy teljesen laza, szinte csak nyújtógyakorlatokból álló videót azokra a napokra, mikor az embernek megmozdulni sincs ereje.
Kicsit arra emlékeztet ez, mint amikor a diplomamunkámat készítettem, a folyamatos ötletelés, információgyűjtés, és lassan de biztosan a végén összeáll egy komplett program.
Na, és hogy ne feledjétek, mozogni jó! A jóga ráadásul jó közérzetet biztosít, segíti az életenergia áramlását a testben. Kellemes kikapcsolódást a hétvégére!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése