Magamról

Saját fotó

Sziasztok! Annao vagyok, 27 éves, GIST-es beteg. A GIST egy ritka rosszindulatú daganat fajta, mely főleg a tápcsatornában alakul ki. Nálam a gyomor lett a célpont. Akkor jutottam arra az elhatározásra, hogy naplóba foglalom, mindazt ami történik velem, amikor lemondtam a hagyományos orvosi kezelésről, egyrészt mert hatástalannak bizonyult, másrészt lassan 80 évesnek éreztem a testem a sok mellékhatás miatt. Ráadásul az orvosok nem ígértek végleges gyógyulást, csak tüneti kezelést ezzel a módszerrel.
Úgy döntöttem, belevágok a Gerson terápiába. Egy ideig elhivatottan végeztem, majd váltottam a makrobiotikára, mostanában pedig a magam által kitapasztalt ösvényen járok. A CT eredmények azt igazolják, van értelme csinálni! Kialakítottam egy élhető életmódprogramot, tornavideókkal, étkezési tanácsokkal, receptekkel, meditációs hanganyagokkal, melyeket főleg az októberi és novemberi blogarchívumban találtok. Rövidesen pedig átláthatóbban egy tervezett honlapon. Ha beteg vagy, vagy csak érdekel a betegségem története, lapozz vissza a blog elejére. Zöld forma az új mottó: fitt test, lelki harmónia és hosszú egészség a természet erejével! 
LÉGYSZI CSATLAKOZZATOK HOZZÁM A FACEBOOKON A Zöld Forma NEVŰ KÖZÖSSÉGHEZ, A HONLAP KB. MÁSFÉL HÉT MÚLVA LESZ ÉLES, DE ADDIG OTT IS OSZTOK MEG CIKKEKET

2014. augusztus 24., vasárnap

Saját tornavideóm

Sziasztok!

Nemrégiben írtam egy bejegyzést arról, hogy mennyire nem értek egyet a most divatos fitnesz őrülettel, hogy a rohanó, stresszes életünkben még egy stressz faktor lett a kinézetünk, hogy elég izmos-fitt-e a testünk. Fórumokon több gyerekes anyukák panaszát olvasom, akik dolgoznak, mellette háztartást vezetnek, és miután a gyerekek lefeküdtek, még akkor állnak neki az intervall és mindenféle intenzív pörgető edzéseknek(vagy éppen hajnalban kelnek emiatt). És bűntudatuk van, hogy ha nem bírják a tempót. Ezért szeretném megmutatni, hogyan csinálom én. Amikor alternatív módszerekkel kezdtem gyógyulni, le lettem tiltva a sportolásról, mondván, hogy a testem a felszabaduló energiákat a gyógyulásra használja, ne a sportra. Viszont a jógát megengedte akkori Gerson-terapeutám, így azt továbbra is lelkesen gyakoroltam. Végül hónapok alatt összeállt egy gyakorlatsor, melyet egy héten legalább 3-4x végzek, az izomzatomat nagyon jól rendben tartja, hajlékonyságot is ad, és ami a legfőbb, hogy ellazít. Számomra minden az egyben :)

Nem vagyok jógaoktató, és semmilyen ilyen irányú végzettségem nincs, csupán szeretném megmutatni, hogyan tornázom otthon. Ha van kedved, csatlakozz hozzám. Fogadjátok szeretettel ezt a videót, melyet szívből ajánlok bárkinek, aki átmozgatná a testét, felfrissülésre, relaxálásra vágyik. Ez a videó az első szösszenete egy nagyobb szabású tervemnek, mely átfogóan bemutatja majd az életmódomat, étkezéssel, receptekkel és további torna videókkal. Tehát a videó:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése