2014. július 29., kedd

Mindenki más

Sziasztok!
Sokáig nem írtam, keresgélem az utam. Az biztos, hogy nincs olyan terápia, gyógymód, ami minden embernek egyformán használna. Még ha ugyanaz is a betegségünk, az életkorunk, esetleg a nemünk, attól még az élethelyzetünk más. Az alkati adottságaink, a teherbírásunk, az életfeladatunk, és még sorolhatnám mind-mind más.
A Gerson-terápia beindított nálam egy intenzív méregtelenítési folyamatot, amitől szinte folyamatosan rosszul voltam, azóta pedig keresgélem mi az ami jó nekem. Részben ezért is nem írtam, mert egyszer mondjuk a diófalevél teát istenítettem volna, máskor a barna rizst, utána a fokhagymát :) Nem szeretném, hogy elvesszen a hitelessége annak, amit írok. Végül mindig csak arra lyukadok ki, hogy a májamnak kell még gyógyulnia, a többi mindig változik :)(vagyis egy pár dolog nem, pl.állati eredetű dolgokat nem eszem, és nem is fogok, maximum tejterméket)
Szóval jelenleg napi 2-3 levet iszok, ebből 1 répa, 1 cékla(ez a Breuss-féle lé), és 1 zöld, de saláta most nincs, úgyhogy zöld levet éppen nem. Felfedeztem egy szuper kis zöldség sűrítményt, Pianto a neve, ezt iszom minden étkezés előtt, úgy érzem jót tesz a májamnak. Csodaszereket továbbra sem használok, semmi mlm-es dolgot, főleg olyat nem, ami csak negyed annyiba kerül, hogy ha beregisztrálsz a rendszerbe.....
Máriatövis kivonatot szedek a májamra, probiotikumot, emésztő enzimeket, ezeket szintén étkezés előtt veszem be a Piantóval együtt. Reggel és este beöntést csinálok, próbáltam csak reggel, de a májam még igényli az estit is. A főzés pedig vegyes, eszem mindenféle gabonát, zöldséget, magot, ebben sem vagyok olyan szigorú már, inkább arra figyelek, hogy változatos legyen, írtam magamnak egy 4 hetes étrendet, majd lehet valamikor felteszem ide is.
Sajnos altatót még mindig szednem kell, próbáltam egyik napról a másikra letenni, két napig húztam 2-3óra alvással, harmadik napon feladtam. Így a drogambulanciához fordultam segítségért, igen, talán nevetségesen hangzik, kicsit el is mosolyodott a doktornő, mikor mondtam, hogy mi a problémám. De igenis probléma, mert a májam még mindig kap egy plusz terhelést, amit én nem szeretnék. Ezt talán csak az értheti meg, akinek volt már ilyen függősége. Sok jó tanácsot kaptam nyugtató teákról és hasonlókról, elhihetitek, hogy minden alternatív módszert kipróbáltam már a gyógynövényektől a relaxációig(jógázni meg szinte minden nap jógázom) még csuklóra tehető rezgős altató kütyüm is van, ez mind jó lenne, ha még nem alakult volna ki függőségem, de elvonási tünetek vannak ha abba hagyom, és súlyos alvászavar lép fel. A drogambulancián fokozatos dóziscsökkentésben egyeztünk meg.
Tehát testileg kezdek helyrejönni, vannak napok, amikor tényleg annyira jól vagyok, hogy úgy érzem több is a testi erőm, mint régen. Úgyhogy a lelkes húsrajongóknak üzenem, hogy nem attól leszünk erősek :)
Ct- n voltam nemrég, és változatlan képet mutat, persze jobb lenne, ha minden eltűnt volna, ami nem oda illik, de ha azt nézzük, hogy amíg hagyományos kezelést kaptam, nőtt a daganat, mióta alternatív módszereket használok, azóta meg nem, összességében elég jó eredmény. Sokan úgy gyógyulnak meg, hogy nem tűnik el a daganat, életük végéig ott marad.
Spiritualitás felé vettem az irányt, talán ez is célja volt a betegségemnek, hogy felébresszen, ne legyek ennyire földhöz ragadt, ne csak testi és lelki szinten gondolkodjak, mert ami mindezek mögött ott van, az a szellem. A szellem, aki Te valójában vagy, az örök energia, ami halhatatlan. Rájöttem, hogy bonyolultabb és intelligensebb a testünk és az egész univerzum működése, mint azt mi valaha is érteni fogjuk. Beöntés közben Echart Tollét és Kereszty András Györgyöt szoktam hallgatni, hát eléggé megváltoztatták a világszemléletemet. Tudom őket ajánlani Nektek is!
puszillak Titeket,
Annao

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése